NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA:

 

 

 

1. czy otrzymam po płatności jakiś wywiad do wypełnienia?

 

odpowiedź: tak od razu po płatności zostanie wysłany krótki wywiad z pytaniami tak aby dopasować plan lub pakiet indywidualnie.

 

2. CZYM JEST KONKURS "przemiana miesiąca"?

 

odpowiedź: po zamówieniu pakietu dzik lub pakietu dla kobiet możesz wziąć udział w konkursie "przemiana miesiąca" i wygrać 10.000 złotych.

polega on na tym, że po zakończonej przemianie wysyłasz mi swoje zdjęcia - "przed" i "po". Zaś pod koniec każdego miesiąca jury w składzie ja oraz DWIE DIETETYCZKI podejmujemy decyzje komu przyznać nagrodę. pieniądze są przelewane na wskazane konto bankowe w ciągu 3 dni roboczych od podjęcia przez nas decyzji.

dodam, że w ostatnim czasie niewiele osób wysyła do nas zdjęcia więc każdy ma spore szanse wygrać :)

 

3. jak długo będę czekać na odpowiedź kiedy zadam pytanie za pomocą formularza "zadaj mi pytanie?

 

odpowiedź: czas oczekiwania na odpowiedź to OKOŁO 6 GODZIN.

 

4. jak długo trwa czas oczekiwania na gotowy plan lub pakiet?

 

odpowiedź: gotowy plan lub pakiet zostanie dostarczony na podany w wywiadzie e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni. PRACUJEMY RÓWNIEŻ W SOBOTY I NIEDZIELE WIĘC BEZ OBAW W TE DNI RÓWNIEŻ WYSYŁAMY MATERIAŁY :)

 

5. kiedy zobaczę pierwsze efekty?

 

odpowiedź: pierwsze efekty są widoczne już po KILKU DNIACH STOSOWANIA SIĘ DO ZALECEŃ.

 

6. czy plan lub pakiet będzie dobrany indywidualnie do mnie?

 

odpowiedź: tak wszystkie plany i pakiety są dobrane dla ciebie i w taki sposób abyś osiągnął/OSIĄGNĘŁA jak najlepsze rezultaty w jak najkrótszym czasie.

 

7. czy mogę przed ułożeniem planu lub pakietu napisać jakieś uwagi np. że na coś choruję, albo czegoś nie mogę jeść?

 

odpowiedź: oczywiście, ostatnia rubryka wywiadu to twoje uwagi do mnie - tam proszę zamieścić takie informację.

 

8. czy później jest możliwość zamienić jakieś ćwiczenie, posiłek lub suplement który mi nie odpowiada na inny?

 

odpowiedź: tak wystarczy, że skontaktujesz się ze mną poprzez formularz na stronie lub poprzez e-mail a ja MAKSYMALNIE W CIĄGU 1 DNIA wyślę ci na jakie ćwiczenie, posiłek lub suplement możesz to zamienić.

 

9. czy jest jakiś limit wiekowy?

 

odpowiedź: nie ma limitu. każdy plan lub pakiet jest dostosowany indywidualnie do ciebie i twój wiek jest zawsze brany pod uwagę ale nigdy nie stanowi bariery aby przygotować odpowiedni trening, dietę, suplementację LUB CAŁY PAKIET.

 

10.JAKA JEST RÓŻNICA MIĘDZY PLANEM A PAKIETEM?

 

ODPOWIEDŹ: Różnica między PLANEM A PAKIETEM polega przede wszystkim na tym, że plany są pojedyŃczE i dotyczą diety,treningu lub suplementacji. W przypadku PAKIETU jest to zawsze połączenie tych trzech rzeczy.DODATKOWO KAŻDY Z PAKIETÓW JEST KIEROWANY DO INNEJ GRUPY OSÓB(W ZALEŻNOŚCI OD TEGO CO JEST TWOIM CELEM).

 

11. jakie formy płatności akceptujecie?

 

odpowiedź: AKCEPTOWANA FORMA PŁATNOŚCI TO PRZELEW. przelewu dokonuje się płacąc odpowiednią kwotę pieniędzy w jeden ze sposobów proponowanych użytkownikowi przez operatora płatności. OPERATOREM płatności jest Dialcom24 Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu prowadząca serwis Przelewy24.pl

 

jeśli posiadasz konto w banku zagranicznym możesz dokonać przelewu wpisując dane:

FITNESS SECURITY IGOR MIEŃKOWSKI

Ul. Pl. Konstytucji 3-go Maja 5/6, 26-600 Radom

NR KONTA: 46 1910 1048 2307 0001 6498 0001

 

 

w tytule proszę napisać o jaki pakiet chodzi oraz swoje imię i nazwisko 

 

ZACZNIJ PRZEMIANĘ JUŻ DZIŚ !

ZAMÓW PAKIET W PROMOCJI

LICZBA ZADOWOLONYCH KLIENTÓW DO TEJ PORY: 5267

ZADAJ PYTANIE

ZOBACZ OFERTĘ PAKIETU DLA KOBIET

ZOBACZ OFERTĘ PAKIETU DZIK

UWAGA

    JEŚLI ZAMÓWISZ PAKIET DZISIAJ DOSTANIESZ

             DODATKOWO SPECJALNY PREZENT !!!

 

 

 

Odchudzanie online dietetyk online konsultacje treningowe online konsultacje dietetyczne online zdrowie dieta fitness sport trening tania dieta online trener personalny dietetyk skuteczny dietetyk skuteczny trener tani dietetyk tani trener najlepszy dietetyk najlepszy trener dobry trener dobry dietetyk skuteczne odchudzanie szybkie odchudzanie trener online hashimoto bezglutenu sprawdzone przepisy dobra dieta suplementacja sprawdzona wegetariańska wegańska niedoczynność tarczycy dieta dr ewy dąbrowskiej gaca dieta 2018 dieta 2019 sprawdzony dietetyk online najlepszy trener online jak zrzucić 5 kg jak schudnąć z brzucha jak pozbyć się oponki jak schudnąć 10 kg szybkie odchudzanie sprawdzony trener online trening przez internet dieta przez internet dobry trener najlepszy trener porady dietetyczne online dieta kapciuszka trener Miłosz dieta selfie, dieta dąbrowskiej, qczaj, chodakowska, fit plan by ann, majewski, trener personalny online, trener online, dieta online, dietetyk online, skuteczny trener online, dobry trener online, jak zrzucić 10 kg, jak zgubić 15 kg, jak schudnąć z brzucha, dieta dr dąbrowskiej, przepisy, tania dieta, dieta 2019, skuteczne odchudzanie online, trener personalny pobił dziewczyne

 

used photos: https://pl.pinterest.com/ http://www.womansday.com

http://www.smosh.com/smosh-pit/photos

 

partnerzy: 

https://www.parkowa.org.pl/

https://radomdietetyk.pl/

https://www.igortreneronline.pl/

trener online
trener online

TRENER ONLINE

DIETETYK ONLINE

TRENING ONLINE

DIETA ONLINE

TRENER PERSONALNY ONLINE

DOBRY TRENER ONLINE

NAJLEPSZY TRENER ONLINE

TRENER WARSZAWA

DIETETYK WARSZAWA

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

QCZAJ TRENING

QCZAJ TRENER

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

NAJLEPSZY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENER LUBLIN

DIETETYK KRAKÓW

DIETETYK ŁÓDŹ

DIETETYK POZNAŃ

DIETETYK GDAŃSK

DIETETYK LUBLIN

TRENER POZNAŃ

TRENER ŁÓDŹ

TRENER KRAKÓW

TRENER GDAŃSK

DIETA KETO

DIETA KETOGENICZNA

DIETA WYSOKOBIAŁKOWA

JAK SCHUDNĄĆ

EWA CHODAKOWSKA

TRENING LEWANDOWSKIEJ

JAK ZRZUCIĆ 10 KG

JAK SCHUDNĄĆ Z BRZUCHA

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

POLECANY TRENER PERSONALNY

DIETA W AUTOIMMUNOLOGII

DIETA W CH. NOWOTWOROWYCH

PROSTY TRENING ONLINE

DIETA 2019

POLECANY TRENER

POLECANY TRENER ONLINE

DIETA ELIMINACYJNA

TRENER PERSONALNY ONLINE CENNIK

TRENER PERSONALNY ONLINE OFERTA

TRENER ONLINE CENNIK

TRENER MIŁOSZ

DIETA BEZ GLUTENU

DIETA W HASHIMOTO

DIETA W CUKRZYCY

DIETA W NADCIŚNIENIU

TRENER ONLINE OFERTA

FIT PLAN BY ANN

DIETA CHODAKOWSKIEJ

DIETA KOPCIUSZKA

DIETA SELFIE

DOBRA DIETA ONLINE

NAJLEPSZA DIETA ONLINE

PROSTA DIETA ONLINE

SMACZNA DIETA ONLINE

DIETA CUD

DIETA DR DĄBROWSKIEJ

TANIA DIETA ONLINE

NAJLEPSZY TRENER

DOBRY TRENER

DIETETYK PRZEZ INTERNET

TRENER ONLINE

TRENER ONLINE

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENING PRZEZ INTERNET

TRENER PRZEZ INTERNET

DIETA PRZEZ INTERNET