PRZECZYTAJ PRAWDZIWE OPINIE OSÓB, KTÓRE KUPIŁY PAKIET DLA KOBIET

OPINIE

Twoje imię i nazwisko:
Twój e-mail:
Twoja opinia na temat Pakietu dla Kobiet:
Oceń skuteczność Pakietu dla Kobiet w skali 1-5
1
2
3
4
5
DODAJ
DODAJ
Twoja opinia została przekazana do moderatora. Po jej akceptacji zostanie zamieszczona na stronie. Dziękujemy
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

KORZYSTAŁAŚ Z PAKIETU DLA KOBIET? PODZIEL SIĘ SWOIMI WRAŻENIAMI Z INNYMI !

 

DODAJ OPINIĘ 

NAJBARDZIEJ POMOCNA OPINIA:

Daria Gawełek

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Na początku troszkę z niedowierzaniem patrzyłam na te wszystkie zdjęcia przemian, w końcu wszędzie takie pokazują. Ale kiedy bliżej przyjrzałam się całej działalności p. Igora i tego ile osób odchudził - postanowilam sprobowac. Pierwszego miesiaca schudlam ok. 15 kg, a po 3 miesiącach faktycznie osiagnelam swoja wage docelowa czyli 65 kg. Po drodze zgubilam ok 40 kg w wieszosci byl to tluszcz, ale też sporo wody, której moj organizm zebrał w nadmiarze. Czuje sie teraz dobrze w swoim ciele. Naprawdę nieduże pieniądze za pakiet a efekt moim zdaniem wspaniały. Polecam

Kasia Cis

Data wpisu:

10.11.2018

Ocena: 5/5

Aleksandra Rybak

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Gosia Sobczak

Data wpisu:

03.11.2018

Ocena: 5/5

Jolanta Nowocińska

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Daria Łukowska

Data wpisu:

10.10.2018

Ocena: 5/5

Beata Grymuła

Data wpisu:

02.10.2018

Ocena: 5/5

Patrycja Lisicka

Data wpisu:

15.09.2018

Ocena: 5/5

Bożena Dyba

Data wpisu:

27.08.2018

Ocena: 5/5

Super! Dieta i trening jak najbardziej dopasowane do mnie. Przygotowanie posiłków zajmuje malo czasu a ja nigdy nie pałałam żądzom aby spędzac pol życia w kuchni :) wszystko jak trzeba. No i jakie efekty! 

Z pakietu korzystałam prawie rok temu. Piszę dopiero teraz bo chcialam ocenic czy moja waga sie utrzyma bo tych gigantycznych spadkach ktore mialy miejsce. Teraz moge smialo stwierdzic ze nie bylo zadnego efektu jojo. 

Panie Igorze powinien się Pan smażyć w piekle za tak skuteczną diete!!! Mój mąż teraz nie ma chwili spokoju bo co chwile oglądają się za mną jakieś chłopy ;) a tak poważnie: dziękuje bardzo Panu za pomoc w zrzuceniu prawie 50 kg i w zarobieniu 10.000 zł na przemianie miesiąca !!!! Jest Pan wielki!

Polecam, bardzo smaczna jest ta dieta. Jest tez lista zakupow pod koniec tygodnia co mi bardzo ulatwia sprawe bo zyje dosc szybko. No i miary domowe przy kazdym produkcie to tez super sprawa. Nienawidzę wag kuchennych wole wszystko robic na oko. Dziękuje za pakiet i pozdrawiam

Po kilku tygodniach jakiś tam rewelacji nie było. Dopiero teraz po miesiącu jak trzymałam tą diete widze duża poprawe sylwetki. Na wage narazie nie wchodzę bo się boje, ale w lustrze już inna ja. 

Polecam. Szybko dostałam pakiet, bo juz nastepnego dnia. Waga tez spada w dol, nie wiem czy to dieta czy trening jest tak skuteczna ale na wszelki wypadek robie i jedno i drugie ;)))))

Polecam!!!!!!!!!!!!!! Już 10 kg mniej w 2 tygodnie!!!!!!!!!!!! Hurra

Chyba jedyny minus tego pakietu to cena. 500 zl dla mnie to bardzo duzo. Syn mnie troche wspomogl bo juz zaczely sie problemy zdrowotne zwiazane z moją otylościa. Teraz wiem, że każda zlotówka byla warta tego pakietu. Jest bardzo skuteczny, chyba najbardziej ze wszystkich diet ktore stosowalam. 

KLIKNIJ TUTAJ I sprawdź efekty pakietu DLA KOBIET !

Tamara Leszczyńska

Data wpisu:

08.11.2018

Ocena: 5/5

Stosowała któraś ten pakiet? Faktycznie dziala? Bo z tych zdjec i komentarzy to wyglada naprawde swietnie. Bardzo bym chciala sprobowac tylko troche sie boje.

Lidka Maj

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Dziewczyno czego tu sie bac. Jak siedzisz na czterech literach i ciagle tyjesz to ile masz do stracenia????? Zamów sprobuj, na mnie podzialalo zgubilam 23,5 kg od momentu stosowania.

Ilona Stępień

Data wpisu:

25.09.2018

Ocena: 5/5

Ocena 5 za bardzo ładną galerie zdjęc, a przy okazji chciałam zapytać czy któraś z Was dziewczyny stosowała ten Pakiet i czy są dobre efekty?

Arleta Kowalczyk

Data wpisu:

19.09.2018

Ocena: 5/5

Z pakietu zaczęłam korzystać jakieś 2 miesiące temu. Od tego czasu poziom tkanki tluszczowej wg. analizatora kupnego w Leclerc, pokazuje prawie 55 % sadełka mniej niż przed stosowaniem pakietu. Nie byłam jakąś grubą świnią za przeproszeniem, ale teraz czuje się taka sexi i szczęśliwa że mam ochote ciągle śpiewać i tanczyć. :))

Polecam, bardzo skuteczna dieta i trening. A biorąc pod uwage że jest online to również mega wygodna.

Michalina Klin

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Co wy dziewczyny za brednie gadacie. Jaki trening, jaka dieta. Przecież to sielanka czy zwykły relax !! Ten trening jest tak prosty ze w życiu nie przypuszczalm że można trenować tak mało i również chudnąć. Mysle ze gdybym skupila sie na samej diecie to efekty bylyby tak samo dobre ale po prostu lubie cwiczyc. Mam dużo stresów i trening mi w tym pomaga. Polecam bardzo pakiet jak dla mnie Pan Igor to najlepszy trener online !!!!

Magda Lenartowicz

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Jestem absolutnie zaskoczona. Przyznam że nie wierzyłam że w ogóle będą jakieś efekty, bo wszędzie obiecują takie cuda na kiju. A tu proszę 20 kilogramów spadło ze mnie i nawet nie wiem kiedy i jak. Po prostu stosowałam te zalecenia. Bez wyrzeczeń, bez bólu i straty czasu. Dziękuje

KLIKNIJ I ZAMÓW PAKIET DLA KOBIET ! (ZAMÓWIONYCH DZISIAJ: 86 PAKIETÓW)

 UWAGA: 1 DZIEŃ DO KOŃCA PROMOCJI !!!