PRZECZYTAJ PRAWDZIWE OPINIE OSÓB, KTÓRE KUPIŁY PAKIET DLA KOBIET

OPINIE

Twoje imię i nazwisko:
Twój e-mail:
Twoja opinia na temat Pakietu dla Kobiet:
Oceń skuteczność Pakietu dla Kobiet w skali 1-5
1
2
3
4
5
Dodaj zdjęcie
DODAJ
DODAJ
Twoja opinia została przekazana do moderatora. Po jej akceptacji zostanie zamieszczona na stronie. Dziękujemy
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

KORZYSTAŁAŚ Z PAKIETU DLA KOBIET? PODZIEL SIĘ SWOIMI WRAŻENIAMI Z INNYMI !

 

DODAJ OPINIĘ 

NAJBARDZIEJ POMOCNA OPINIA:

Daria Gawełek

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Na początku troszkę z niedowierzaniem patrzyłam na te wszystkie zdjęcia przemian, w końcu wszędzie takie pokazują. Ale kiedy bliżej przyjrzałam się całej działalności p. Igora i tego ile osób odchudził - postanowilam sprobowac. Pierwszego miesiaca schudlam ok. 15 kg, a po 3 miesiącach faktycznie osiagnelam swoja wage docelowa czyli 65 kg. Po drodze zgubilam ok 40 kg w wieszosci byl to tluszcz, ale też sporo wody, której moj organizm zebrał w nadmiarze. Czuje sie teraz dobrze w swoim ciele. Naprawdę nieduże pieniądze za pakiet a efekt moim zdaniem wspaniały. Polecam

Kasia Cis

Data wpisu:

19.11.2018

Ocena: 5/5

Marzena Gruszka

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Gosia Sobczak

Data wpisu:

03.11.2018

Ocena: 5/5

Jolanta Nowocińska

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Daria Łukowska

Data wpisu:

10.10.2018

Ocena: 5/5

Beata Grymuła

Data wpisu:

02.10.2018

Ocena: 5/5

Patrycja Lisicka

Data wpisu:

15.09.2018

Ocena: 5/5

Bożena Dyba

Data wpisu:

27.08.2018

Ocena: 5/5

Super! Dieta i trening jak najbardziej dopasowane do mnie. Przygotowanie posiłków zajmuje malo czasu a ja nigdy nie pałałam żądzom aby spędzac pol życia w kuchni :) wszystko jak trzeba. No i jakie efekty! 

Z pakietu korzystałam prawie rok temu. Piszę dopiero teraz bo chcialam ocenic czy moja waga sie utrzyma bo tych gigantycznych spadkach ktore mialy miejsce. Teraz moge smialo stwierdzic ze nie bylo zadnego efektu jojo. 

Panie Igorze powinien się Pan smażyć w piekle za tak skuteczną diete!!! Mój mąż teraz nie ma chwili spokoju bo co chwile oglądają się za mną jakieś chłopy ;) a tak poważnie: dziękuje bardzo Panu za pomoc w zrzuceniu prawie 50 kg i w zarobieniu 10.000 zł na przemianie miesiąca !!!! Jest Pan wielki!

Polecam, bardzo smaczna jest ta dieta. Jest tez lista zakupow pod koniec tygodnia co mi bardzo ulatwia sprawe bo zyje dosc szybko. No i miary domowe przy kazdym produkcie to tez super sprawa. Nienawidzę wag kuchennych wole wszystko robic na oko. Dziękuje za pakiet i pozdrawiam

Po kilku tygodniach jakiś tam rewelacji nie było. Dopiero teraz po miesiącu jak trzymałam tą diete widze duża poprawe sylwetki. Na wage narazie nie wchodzę bo się boje, ale w lustrze już inna ja. 

Polecam. Szybko dostałam pakiet, bo juz nastepnego dnia. Waga tez spada w dol, nie wiem czy to dieta czy trening jest tak skuteczna ale na wszelki wypadek robie i jedno i drugie ;)))))

Polecam!!!!!!!!!!!!!! Już 10 kg mniej w 2 tygodnie!!!!!!!!!!!! Hurra

Chyba jedyny minus tego pakietu to cena. 500 zl dla mnie to bardzo duzo. Syn mnie troche wspomogl bo juz zaczely sie problemy zdrowotne zwiazane z moją otylościa. Teraz wiem, że każda zlotówka byla warta tego pakietu. Jest bardzo skuteczny, chyba najbardziej ze wszystkich diet ktore stosowalam. 

KLIKNIJ TUTAJ I sprawdź efekty pakietu DLA KOBIET !

Tamara Leszczyńska

Data wpisu:

08.11.2018

Ocena: 5/5

Stosowała któraś ten pakiet? Faktycznie dziala? Bo z tych zdjec i komentarzy to wyglada naprawde swietnie. Bardzo bym chciala sprobowac tylko troche sie boje.

Lidka Maj

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Dziewczyno czego tu sie bac. Jak siedzisz na czterech literach i ciagle tyjesz to ile masz do stracenia????? Zamów sprobuj, na mnie podzialalo zgubilam 23,5 kg od momentu stosowania.

Ilona Stępień

Data wpisu:

25.09.2018

Ocena: 5/5

Ocena 5 za bardzo ładną galerie zdjęc, a przy okazji chciałam zapytać czy któraś z Was dziewczyny stosowała ten Pakiet i czy są dobre efekty?

Arleta Kowalczyk

Data wpisu:

19.09.2018

Ocena: 5/5

Z pakietu zaczęłam korzystać jakieś 2 miesiące temu. Od tego czasu poziom tkanki tluszczowej wg. analizatora kupnego w Leclerc, pokazuje prawie 55 % sadełka mniej niż przed stosowaniem pakietu. Nie byłam jakąś grubą świnią za przeproszeniem, ale teraz czuje się taka sexi i szczęśliwa że mam ochote ciągle śpiewać i tanczyć. :))

Polecam, bardzo skuteczna dieta i trening. A biorąc pod uwage że jest online to również mega wygodna.

Michalina Klin

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Co wy dziewczyny za brednie gadacie. Jaki trening, jaka dieta. Przecież to sielanka czy zwykły relax !! Ten trening jest tak prosty ze w życiu nie przypuszczalm że można trenować tak mało i również chudnąć. Mysle ze gdybym skupila sie na samej diecie to efekty bylyby tak samo dobre ale po prostu lubie cwiczyc. Mam dużo stresów i trening mi w tym pomaga. Polecam bardzo pakiet jak dla mnie Pan Igor to najlepszy trener online !!!!

Magda Lenartowicz

Data wpisu:

18.09.2018

Ocena: 5/5

Jestem absolutnie zaskoczona. Przyznam że nie wierzyłam że w ogóle będą jakieś efekty, bo wszędzie obiecują takie cuda na kiju. A tu proszę 20 kilogramów spadło ze mnie i nawet nie wiem kiedy i jak. Po prostu stosowałam te zalecenia. Bez wyrzeczeń, bez bólu i straty czasu. Dziękuje

Ola Magiera

Data wpisu:

29.01.2019

Ocena: 5/5

Polecam wszystkim kobietkom które potrzebują wreszcie coś ze soba zrobić. Ja też tak uczyniłam.Twarda decyzja o zmianie i zamówienie pakietuCzy było warto???? Uwierzcie że tak!!!!

Olga Tokarczuk

Data wpisu:

06.01.2019

Ocena: 5/5

Podziwiam te osoby ktore widzac tyle przemian i pozytywnych opinii jeszcze nie moga sie zdecydowac i dalej ogladaja swoje zalosne odbicie w lustrze. nic do was nie mam ale zastanowcie sie to wasze zycie ile tak mozna czekac w nieskonczonosc az lepsza okazja spadnie wam z nieba? załaczam do wpisu swoje zdjęcie i tego co osiągnęłam dzięki Pakietowi. 

Monika Długosz

Data wpisu:

02.01.2019

Ocena: 5/5

Dzięki tym wpisom sama sprobowalam, najlepiej jest zdac się na prawdziwe opinie. Dzieki wam zamowilam pakiet i schudlam prawie 35 kilogramow. Dziękuje 

użytkownik załączył zdjęcie

Wiktoria Szeliga

Data wpisu:

27.12.2018

Ocena: 5/5

Aleksandra Rybak

Data wpisu:

27.11.2018

Ocena: 5/5

Bardzo zgrabnie opisane, szybkie przepisy, proste dania na kazda kieszen. podoba mi sie ze są też miary domowe bo nienawidze korzystac z wagi kuchennej. od czasu do czasu wiadomo przydaje sie, ale dzieki miarom gotowanie jest 3x szybsze. 

Z pakietu korzystałam prawie rok temu. Piszę dopiero teraz bo chcialam ocenic czy moja waga sie utrzyma bo tych gigantycznych spadkach ktore mialy miejsce. Teraz moge smialo stwierdzic ze nie bylo zadnego efektu jo-jo. 

Basia Aderek

Data wpisu:

24.12.2018

Ocena: 5/5

Normalne ja tez miałam takie spadki a teraz moja waga utrzymuje się wręcz na idealnym(dla mnie poziomie). Przesyłam swoje zdjęcie jako dowód. Nie martw się kochana tylko już kupuj nowe seksi ciuszki, bo za chwilę będą potrzebne ;)

Lidka Maj

Data wpisu:

15.12.2018

Ocena: 5/5

Mam pytanie, bo zamowilam pakiet i chcialabym sie dowiedziec czy to normalne ze schudlam juz 10 kg w 2 tygodnie??? Jestem troche w szoku ze tak szybko, boje sie jednak efektow jojo.

użytkownik załączył zdjęcie

KLIKNIJ I ZAMÓW PAKIET DLA KOBIET !

 UWAGA: OSTATNI DZIEŃ DO KOŃCA PROMOCJI !!!


trener online

 

 

 

Odchudzanie online dietetyk online konsultacje treningowe online konsultacje dietetyczne online zdrowie dieta fitness sport trening tania dieta online trener personalny dietetyk skuteczny dietetyk skuteczny trener tani dietetyk tani trener najlepszy dietetyk najlepszy trener dobry trener dobry dietetyk skuteczne odchudzanie szybkie odchudzanie trener online hashimoto bezglutenu sprawdzone przepisy dobra dieta suplementacja sprawdzona wegetariańska wegańska niedoczynność tarczycy dieta dr ewy dąbrowskiej gaca dieta 2018 dieta 2019 sprawdzony dietetyk online najlepszy trener online jak zrzucić 5 kg jak schudnąć z brzucha jak pozbyć się oponki jak schudnąć 10 kg szybkie odchudzanie sprawdzony trener online trening przez internet dieta przez internet dobry trener najlepszy trener porady dietetyczne online dieta kapciuszka trener Miłosz dieta selfie, dieta dąbrowskiej, qczaj, chodakowska, fit plan by ann, majewski, trener personalny online, trener online, dieta online, dietetyk online, skuteczny trener online, dobry trener online, jak zrzucić 10 kg, jak zgubić 15 kg, jak schudnąć z brzucha, dieta dr dąbrowskiej, przepisy, tania dieta, dieta 2019, skuteczne odchudzanie online, trener personalny pobił dziewczyne

 

used photos: https://pl.pinterest.com/ http://www.womansday.com

http://www.smosh.com/smosh-pit/photos

 

partnerzy: 

https://www.parkowa.org.pl/

https://radomdietetyk.pl/

https://www.igortreneronline.pl/

trener online
trener online

TRENER ONLINE

DIETETYK ONLINE

TRENING ONLINE

DIETA ONLINE

TRENER PERSONALNY ONLINE

DOBRY TRENER ONLINE

NAJLEPSZY TRENER ONLINE

TRENER WARSZAWA

DIETETYK WARSZAWA

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

QCZAJ TRENING

QCZAJ TRENER

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

NAJLEPSZY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENER LUBLIN

DIETETYK KRAKÓW

DIETETYK ŁÓDŹ

DIETETYK POZNAŃ

DIETETYK GDAŃSK

DIETETYK LUBLIN

TRENER POZNAŃ

TRENER ŁÓDŹ

TRENER KRAKÓW

TRENER GDAŃSK

DIETA KETO

DIETA KETOGENICZNA

DIETA WYSOKOBIAŁKOWA

JAK SCHUDNĄĆ

EWA CHODAKOWSKA

TRENING LEWANDOWSKIEJ

JAK ZRZUCIĆ 10 KG

JAK SCHUDNĄĆ Z BRZUCHA

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

POLECANY TRENER PERSONALNY

DIETA W AUTOIMMUNOLOGII

DIETA W CH. NOWOTWOROWYCH

PROSTY TRENING ONLINE

DIETA 2019

POLECANY TRENER

POLECANY TRENER ONLINE

DIETA ELIMINACYJNA

TRENER PERSONALNY ONLINE CENNIK

TRENER PERSONALNY ONLINE OFERTA

TRENER ONLINE CENNIK

TRENER MIŁOSZ

DIETA BEZ GLUTENU

DIETA W HASHIMOTO

DIETA W CUKRZYCY

DIETA W NADCIŚNIENIU

TRENER ONLINE OFERTA

FIT PLAN BY ANN

DIETA CHODAKOWSKIEJ

DIETA KOPCIUSZKA

DIETA SELFIE

DOBRA DIETA ONLINE

NAJLEPSZA DIETA ONLINE

PROSTA DIETA ONLINE

SMACZNA DIETA ONLINE

DIETA CUD

DIETA DR DĄBROWSKIEJ

TANIA DIETA ONLINE

NAJLEPSZY TRENER

DOBRY TRENER

DIETETYK PRZEZ INTERNET

TRENER ONLINE

TRENER ONLINE

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENING PRZEZ INTERNET

TRENER PRZEZ INTERNET

DIETA PRZEZ INTERNET