PRZECZYTAJ PRAWDZIWE OPINIE OSÓB, KTÓRE KUPIŁY PAKIET DZIK

OPINIE

Twoje imię i nazwisko:
Twój e-mail:
Twoja opinia na temat Pakietu Dzik:
Oceń skuteczność Pakietu Dzik w skali 1-5
1
2
3
4
5
Dodaj zdjęcie
DODAJ
DODAJ
Twoja opinia została przekazana do moderatora. Po jej akceptacji zostanie zamieszczona na stronie. Dziękujemy
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

KORZYSTAŁEŚ Z PAKIETU DZIK? PODZIEL SIĘ SWOIMI WRAŻENIAMI Z INNYMI !

 

DODAJ OPINIĘ 

NAJBARDZIEJ POMOCNA OPINIA:

Ryszard Łoboda

Data wpisu:

18.10.2018

Ocena: 5/5

Pakiet kupiłem dwa miesiące temu mając 52 lata na karku. Co tu dużo mówić, dla mnie rewelacja. Nie mam czasu na siłownie bo dużo pracuje, wole cwiczyc w domu. Mój trening w pakiecie dzik jest tak przygotowany ze zajmuje tylko kilkanascie minut a efekty są wręcz teatralne. Nigdy nie marzyłem że jeszcze kiedyś zrobie fajną rzeźbe a po dwóch miesiącach stosowania mam już poziom tkanki tłuszczowej na poziomie 9%. Żyła na bicepsie jest wielkości kciuka mojej żony. Do tego libido też znacznie sie poprawilo. Polecam wszystkim bo ten pakiet naprawdę jest super.

Mariusz Deja

Data wpisu:

21.01.2019

Ocena: 5/5

Marek Skalik

Data wpisu:

21.10.2018

Ocena: 5/5

Darek Szczepiński

Data wpisu:

03.10.2018

Ocena: 5/5

Jacek Gach

Data wpisu:

15.09.2018

Ocena: 5/5

Szymon Stępień

Data wpisu:

01.08.2018

Ocena: 5/5

Michał Wieczorek

Data wpisu:

14.06.2018

Ocena: 5/5

Krzysztof Kowalczyk

Data wpisu:

07.04.2018

Ocena: 5/5

Wszystkim którzy nie dowierzają w efekty pakietu wysyłam swoje foty przed i po miesiącu stosowania pakietu. Powiem wprost: dieta, trening, suple i te porady to wszystko razem jeden wielki KOSMOS!! Takiej formy w życiu nie miałem. Gdzie nie pojde dziewczyny się do mnie usmiechają a pare razy miałem sytuacje ze wkladaly mi kartki z numerem telefonu do kieszeni. ;) Kupiłem pakiet za 500 zł, ale był wart każdych pieniędzy.

Po dwóch tygodniach jakis tam wielkich efektów nie ma, ale brzuch spadł o 10 cm w obwodzie. Może tak mało bo diete trzymam tylko

w 50 %. Teraz planuje trochę docisnąć. 

Jak dla mnie super. Wszystko profesjonalnie przygotowane i nie zajmuje duzo czasu. Efekty widac golym okiem - mam lustro potrafie ocenic czy cos daje czy nie. W kazdym razie na pewno pokusze sie jeszcze o pakiet dla kobiet dla mojej żony, bo z pakietu dzik jestem zadowolony.

Działa!!! 10 kg czystej masy mięśniowej w 3 miesiace. Mówcie mi Hulk hehe

W sumie ja spodziewałem się troche wiecej po tych zdjeciach i opisach. Aczkolwiek dziewczyna jakas taka milsza sie zrobila nie wiem czy to dlatego ze lepiej wygladam? byc moze.. Na pewno samopoczucie uleglo poprawie no i mam wiecej energii. Dieta jest bardzo prosta w utrzymaniu nie zajmuje duzo czasu.

Dobra sprawa. Lada dzien wakacje a ja sie troche zapuscilem. Licze że ten pakiet pozwoli mi doprowadzic moje cialo do porządku. Chudne w oczach ale zalezy mi tez na masie miesniowej dlatego mysle ze wybralem dobrze, bo spadkow z miesnia nie widze.

Aleksander Frąk

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Ktoś stosowal ten pakiet, naprawde taki dobry jak z tych opisow i zdjec? Bo wyglada to niezle. Od dlugiego czasu szukalem czegos takiego.

Piotr Szeliga

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Dobry... Chłopaku wypier**** z kapci! Tyle lat zmarnowałem bez sensu na siłowni. Strata czasu i energii. Bez sensu. Po stosowaniu pakietu raptem po 3 miesiacach w gale 45 cm i tarka na brzuchu. Wygrana przemiana miesiaca i 10 patoli do przodu. A kto nie wierzy wysle mu zdjecia.

Daje 5 za te porady. Nie wiem co za mózg siedział i to pisał, ale w zyciu nie czytalem czegos tak ciekawego. Stosuje te techniki i trening idzie jak po dwóch shotach napalmu.

KLIKNIJ TUTAJ I sprawdź efekty pakietu dzik !

użytkownik załączył zdjęcie

Marcin Linowski

Data wpisu:

16.01.2019

Ocena: 5/5

Ze swojego przykładu moge powiedziec ze ta masa sie utrzymuje jestem typowy ektomorfik chude dlugie lapy wysoki drobno koscisty. zawsze mialem problem zeby zlapac masy. po paru tygodniach z pakietem prawie 6,5 kg czystego mięśnia. moim zdaniem calkiem spoko. kuracje skonczylem na +20 kg mięśnia. od pół roku wyglądam tak samo okazale mimo że jem teraz co chce. jestem zadowolony z efektów.

Michał Kusyk

Data wpisu:

10.01.2019

Ocena: 5/5

Bardzo podoba mi sie jadlospis prosty w przygotowaniu i produkty na kazdy portfel. Co do treningu sie nie wypowiadam, bo jeszcze nie zaczalem, ale widzę, że od samej diety już wygląd moich ramion jest zupełnie inny.. Biceps zwiększył swój obwód o jakieś 6 cm po zaledwie 7 dniach stosowania.. Matka mówi że jeszcze trochę i sie nie zmieszcze do auta.. ale chu* kupie limuzyne i  zatrudnie szofera :D

Damian Wróbel

Data wpisu:

13.11.2018

Ocena: 5/5

A mozecie powiedziec czy ta uzyskana masa miesniowa sie potem utrzymuje? Nie ma spadkow po zejsciu z tej diety i trzymania zalecen? troche sie obawiam ze jak odstawie te plany w cholere to potem wroce do punktu wyjscia. Jak to jest?

Adrian Domagała

Data wpisu:

10.03.2019

Ocena: 5/5

Czesc wszystkim, powiem Wam cos na swoim przykladzie. Cale zycie bylem gruby i chodzilem od specjalisty do specjalisty zeby cos z tym zrobic. Mialem niedoczynnosc tarczycy, insulinoopornosc i pare innych dolegliwosci, zamienily  mnie one w smiesznego ludzika z piersiami jak 50 letnia gruba baba. zaden lekarz nie potrafil mi pomoc - ciagle tylem i tylem. Nie wygladalo to za ciekawie, bo w wieku 19 lat jeszcze nie mialem nigdy dziewczyny. Aż wreszcie trafilem na tą stronke i zamowilem Pakiet. Pierwsze dni jakis rewelacji nie bylo, ale po tygodniu stosowania sie do zalecen nagle kiedy wstalem rano- wygladalem zupelnie inaczej. Podjaralo mnie to i od tamtej pory robilem te proste cwiczenia w 100 % i po 3 miesiącach efekty macie ponizej na zdjeciach z mojej sesji studyjnej. Pozdro Adrian

użytkownik załączył zdjęcie

Wojtek Olejniczak

Data wpisu:

05.03.2019

Ocena: 5/5

Panowie powiedzcie szczerze, ten pakiet Dzik to takie pierd***** czy faktycznie można tak się zmienic? serio pytam szczerze, bo takie przemiany robią wrazenie a nie chce sie rozczarowac. Jak mam wydać 500 zl za to żeby tak wyglądac to chyba nie mozna lepiej trafic. Napiszcie co sądzicie albo podeslijcie swoje zdjecia. 

KLIKNIJ I ZAMÓW PAKIET DZIK ! (ZAMÓWIONYCH DZISIAJ: 69 PAKIETÓW)

 UWAGA: OSTATNI DZIEŃ DO KOŃCA PROMOCJI !!!

 

trener online

 

 

 

Odchudzanie online dietetyk online konsultacje treningowe online konsultacje dietetyczne online zdrowie dieta fitness sport trening tania dieta online trener personalny dietetyk skuteczny dietetyk skuteczny trener tani dietetyk tani trener najlepszy dietetyk najlepszy trener dobry trener dobry dietetyk skuteczne odchudzanie szybkie odchudzanie trener online hashimoto bezglutenu sprawdzone przepisy dobra dieta suplementacja sprawdzona wegetariańska wegańska niedoczynność tarczycy dieta dr ewy dąbrowskiej gaca dieta 2018 dieta 2019 sprawdzony dietetyk online najlepszy trener online jak zrzucić 5 kg jak schudnąć z brzucha jak pozbyć się oponki jak schudnąć 10 kg szybkie odchudzanie sprawdzony trener online trening przez internet dieta przez internet dobry trener najlepszy trener porady dietetyczne online dieta kapciuszka trener Miłosz dieta selfie, dieta dąbrowskiej, qczaj, chodakowska, fit plan by ann, majewski, trener personalny online, trener online, dieta online, dietetyk online, skuteczny trener online, dobry trener online, jak zrzucić 10 kg, jak zgubić 15 kg, jak schudnąć z brzucha, dieta dr dąbrowskiej, przepisy, tania dieta, dieta 2019, skuteczne odchudzanie online, trener personalny pobił dziewczyne

 

used photos: https://pl.pinterest.com/ http://www.womansday.com

http://www.smosh.com/smosh-pit/photos

 

partnerzy: 

https://www.parkowa.org.pl/

https://radomdietetyk.pl/

https://www.igortreneronline.pl/

trener online
trener online

TRENER ONLINE

DIETETYK ONLINE

TRENING ONLINE

DIETA ONLINE

TRENER PERSONALNY ONLINE

DOBRY TRENER ONLINE

NAJLEPSZY TRENER ONLINE

TRENER WARSZAWA

DIETETYK WARSZAWA

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

QCZAJ TRENING

QCZAJ TRENER

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

NAJLEPSZY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENER LUBLIN

DIETETYK KRAKÓW

DIETETYK ŁÓDŹ

DIETETYK POZNAŃ

DIETETYK GDAŃSK

DIETETYK LUBLIN

TRENER POZNAŃ

TRENER ŁÓDŹ

TRENER KRAKÓW

TRENER GDAŃSK

DIETA KETO

DIETA KETOGENICZNA

DIETA WYSOKOBIAŁKOWA

JAK SCHUDNĄĆ

EWA CHODAKOWSKA

TRENING LEWANDOWSKIEJ

JAK ZRZUCIĆ 10 KG

JAK SCHUDNĄĆ Z BRZUCHA

POLECANY TRENER PERSONALNY ONLINE

POLECANY TRENER PERSONALNY

DIETA W AUTOIMMUNOLOGII

DIETA W CH. NOWOTWOROWYCH

PROSTY TRENING ONLINE

DIETA 2019

POLECANY TRENER

POLECANY TRENER ONLINE

DIETA ELIMINACYJNA

TRENER PERSONALNY ONLINE CENNIK

TRENER PERSONALNY ONLINE OFERTA

TRENER ONLINE CENNIK

TRENER MIŁOSZ

DIETA BEZ GLUTENU

DIETA W HASHIMOTO

DIETA W CUKRZYCY

DIETA W NADCIŚNIENIU

TRENER ONLINE OFERTA

FIT PLAN BY ANN

DIETA CHODAKOWSKIEJ

DIETA KOPCIUSZKA

DIETA SELFIE

DOBRA DIETA ONLINE

NAJLEPSZA DIETA ONLINE

PROSTA DIETA ONLINE

SMACZNA DIETA ONLINE

DIETA CUD

DIETA DR DĄBROWSKIEJ

TANIA DIETA ONLINE

NAJLEPSZY TRENER

DOBRY TRENER

DIETETYK PRZEZ INTERNET

TRENER ONLINE

TRENER ONLINE

DOBRY TRENER PERSONALNY ONLINE

TRENING PRZEZ INTERNET

TRENER PRZEZ INTERNET

DIETA PRZEZ INTERNET