PRZECZYTAJ PRAWDZIWE OPINIE OSÓB, KTÓRE KUPIŁY PAKIET DZIK

OPINIE

Twoje imię i nazwisko:
Twój e-mail:
Twoja opinia na temat Pakietu Dzik:
Oceń skuteczność Pakietu Dzik w skali 1-5
1
2
3
4
5
DODAJ
DODAJ
Twoja opinia została przekazana do moderatora. Po jej akceptacji zostanie zamieszczona na stronie. Dziękujemy
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

KORZYSTAŁEŚ Z PAKIETU DZIK? PODZIEL SIĘ SWOIMI WRAŻENIAMI Z INNYMI !

 

DODAJ OPINIĘ 

NAJBARDZIEJ POMOCNA OPINIA:

Ryszard Łoboda

Data wpisu:

18.10.2018

Ocena: 5/5

Pakiet kupiłem dwa miesiące temu mając 52 lata na karku. Co tu dużo mówić, dla mnie rewelacja. Nie mam czasu na siłownie bo dużo pracuje, wole cwiczyc w domu. Mój trening w pakiecie dzik jest tak przygotowany ze zajmuje tylko kilkanascie minut a efekty są wręcz teatralne. Nigdy nie marzyłem że jeszcze kiedyś zrobie fajną rzeźbe a po dwóch miesiącach stosowania mam już poziom tkanki tłuszczowej na poziomie 9%. Żyła na bicepsie jest wielkości kciuka mojej żony. Do tego libido też znacznie sie poprawilo. Polecam wszystkim bo ten pakiet naprawdę jest super.

Mariusz Deja

Data wpisu:

05.11.2018

Ocena: 5/5

Marek Skalik

Data wpisu:

21.10.2018

Ocena: 5/5

Darek Szczepiński

Data wpisu:

03.10.2018

Ocena: 5/5

Jacek Gach

Data wpisu:

15.09.2018

Ocena: 5/5

Szymon Stępień

Data wpisu:

01.08.2018

Ocena: 5/5

Michał Wieczorek

Data wpisu:

14.06.2018

Ocena: 5/5

Krzysztof Kowalczyk

Data wpisu:

07.04.2018

Ocena: 5/5

Wszystkim którzy nie dowierzają w efekty pakietu proponuje napisać do mnie na mariuszek1928@gmail.com podeśle swoje foty po 3 miesiącach stosowania pakietu. Powiem wprost: dieta, trening, suple i te porady to wszystko razem jeden wielki KOSMOS!! Takiej formy w życiu nie miałem. Gdzie nie pojde dziewczyny się do mnie usmiechają a pare razy miałem sytuacje ze wkladaly mi kartki z numerem telefonu do kieszeni. ;) Kupiłem pakiet za 500 zł, ale był wart każdych pieniędzy.

Po dwóch tygodniach jakis tam wielkich efektów nie ma, ale brzuch spadł o 10 cm w obwodzie. Może tak mało bo diete trzymam tylko

w 50 %. Teraz planuje trochę docisnąć. 

Jak dla mnie super. Wszystko profesjonalnie przygotowane i nie zajmuje duzo czasu. Efekty widac golym okiem - mam lustro potrafie ocenic czy cos daje czy nie. W kazdym razie na pewno pokusze sie jeszcze o pakiet dla kobiet dla mojej żony, bo z pakietu dzik jestem zadowolony.

Działa!!! 10 kg czystej masy mięśniowej w 3 miesiace. Mówcie mi Hulk hehe

W sumie ja spodziewałem się troche wiecej po tych zdjeciach i opisach. Aczkolwiek dziewczyna jakas taka milsza sie zrobila nie wiem czy to dlatego ze lepiej wygladam? byc moze.. Na pewno samopoczucie uleglo poprawie no i mam wiecej energii. Dieta jest bardzo prosta w utrzymaniu nie zajmuje duzo czasu.

Dobra sprawa. Lada dzien wakacje a ja sie troche zapuscilem. Licze że ten pakiet pozwoli mi doprowadzic moje cialo do porządku. Chudne w oczach ale zalezy mi tez na masie miesniowej dlatego mysle ze wybralem dobrze, bo spadkow z miesnia nie widze.

Aleksander Frąk

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Ktoś stosowal ten pakiet, naprawde taki dobry jak z tych opisow i zdjec? Bo wyglada to niezle. Od dlugiego czasu szukalem czegos takiego.

Piotr Szeliga

Data wpisu:

19.10.2018

Ocena: 5/5

Dobry... Chłopaku wypier**** z kapci! Tyle lat zmarnowałem bez sensu na siłowni. Strata czasu i energii. Bez sensu. Po stosowaniu pakietu raptem po 3 miesiacach w gale 45 cm i tarka na brzuchu. Wygrana przemiana miesiaca i 10 patoli do przodu. A kto nie wierzy wysle mu zdjecia.

Daje 5 za te porady. Nie wiem co za mózg siedział i to pisał, ale w zyciu nie czytalem czegos tak ciekawego. Stosuje te techniki i trening idzie jak po dwóch shotach napalmu.

KLIKNIJ TUTAJ I sprawdź efekty pakietu dzik !

KLIKNIJ I ZAMÓW PAKIET DZIK ! (ZAMÓWIONYCH DZISIAJ: 69 PAKIETÓW)

 UWAGA: 1 DZIEŃ DO KOŃCA PROMOCJI !!!